Tuinwerkzaamheden

Ook voor al uw tuinwerkzaamheden bent u bij  ons aan het juiste adres. Hettuinwerkzaamheden dordrecht plaatsen van schuttingen, houten vlonders of het vervaardigen van tuinmeubilair van steigerhout of FSC hout naar uw keuze. Heeft u een leuk ontwerp of idee? Euroklusser maakt het voor u!

Uw tuin is een belangrijk onderdeel van uw huis en dus is het belangrijk dat deze er verzorgd uitziet en goed in elkaar zit. Naast het feit dat u met mooi weer dagelijks gebruik maakt van uw tuin, bepaalt de tuin ook een beetje het uiterlijk van uw huis. Met de hulp van Euroklusser kunt u uw tuin volledig naar uw wens inrichten.

Voor wij beginnen met de werkzaamheden spreken we eerst alles met u door. Zo kunnen wij u ongeveer vertellen hoelang we bezig zijn met het werk en wat dit ongeveer gaat kosten. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en weten wij precies wat uw wensen zijn.

Vervolgens beginnen we met de werkzaamheden. Eerst verwijderen wij de delen van uw tuin die volgens u aan vervanging toe zijn. Daarna renoveren we de tuin geheel naar uw wens. Bent u het ergens niet mee eens? Wij passen het graag voor u aan.

Bent u geïnteresseerd in onze tuinwerkzaamheden? Of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact op met Euroklusser of kom eens langs. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Contact

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht