Afkitten

Ook voor het afkitten van uw badkamer, douche en overig sanitair en het

Afkitten dordrecht

vervangen van oude kitnaden, bent u bij Euroklusser aan het juiste adres. Geef uw badkamer, douche of keuken weer een frisse uitstraling door de vergeelde of beschimmelde randen te vervangen door mooie nieuwe witte randen. (of wellicht een andere kleur) Ook kitten wij uw woning graag af met acrylraat kit na een schilderbeurt, ter renovatie of om kieren en tocht af te dichten. Zo ziet alles er weer strak, mooi en nieuw uit.

Voor bij beginnen met het afkitten, spreken we eerst alles grondig met u door. Zo kunnen wij u ongeveer vertellen hoelang we bezig zijn met de werkzaamheden en wat het ongeveer zal kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Vervolgens beginnen wij met het afkitten. Eerst verwijderen we eventuele oude kitranden en reinigen we de oppervlakte. Daarna beginnen we met het (opnieuw) afkitten van uw badkamer, douche of overig sanitair.

Heeft u interesse in ons werk op het gebied van afkitten? Of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact op met Euroklusser. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Contact

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht