Klusbedrijf Dordrecht

Klusbedrijf DordrechtVoor alle kleine kluswerkzaamheden in en rond Dordrecht  bent u hier aan het juiste adres. Euroklusser is een Allroud klusbedrijf met veel ervaring en oog voor detail.

Specialist in betonreparaties

Klusbedrijf Euroklusser is voornamelijk gespecialiseerd in klussen zoals betonreparaties, verbouwingen, aanbouw, dakkapellen , trappen, kozijnen. Voor veel klanten uit de regio Dordrecht hebben wij naar volle tevredenheid diverse opdrachten afgerond. Voor ons klusbedrijf is dan ook geen opdracht gek genoeg.

Vakwerk en service

In de jaren dat ik als klusbedrijf besta en opdrachten uitvoert, hebben wij in Dordrecht  een goede naam opgebouwd als het gaat om vakwerk en service. Service is binnen mijn klusbedrijf dan ook zeer belangrijk, zelfs essentieel. Een klant die namelijk tevreden is over mij klusbedrijf weet ons de volgende keer weer te vinden. Deze klant stelt tevens haar vrienden en bekenden in de regio Dordrecht op de hoogte van ons vakwerk en service.

Indien gewenst kunt u bij mij een vrijblijvende offerte aanvragen. Neem daarvoor contact met ons op per email of telefoon

Direct contact

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht