Kleine klusjes in en om het huis

Naast grotere klussen als schilderen en stofferen, zijn wij van Euroklusser erKleine klusjes

ook voor uw kleinere klussen in het huis. Of het nu gaat om het afhangen van een schilderij, het plaatsen van een kastje of het opruimen van een bergruimte, wij doen het graag voor u.

Denkt u bij kleinere klussen ook zeker aan het repareren van piepende en tochtende deuren, lekkende kranen, kleine verstoppingen, lekkende wastafels of aanrechten. Dit soort situaties zijn vervelend, maar Euroklusser lost ze graag snel en vakkundig voor u op. Dit bespaart u veel tijd en moeite. Ook weet u op deze manier zeker dat de irritaties verdwijnen en de ongemakken goed worden opgelost.

Voor we beginnen met de kleine klusjes, laten we u weten hoelang we hier ongeveer mee bezig zijn en wat de kosten van het werk zullen zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Vervolgens gaan wij aan de slag met de klusjes in uw huis. Naast het opruimen en repareren, reinigen wij het deel van uw huis waar wij mee bezig zijn natuurlijk ook een beetje. Wij proberen alles precies naar uw wens te doen, zodat u volledig tevreden bent en u niet voor verassingen komt te staan.

Bent u ge√Įnteresseerd in het uitvoeren van uw kleine klusjes door Euroklusser? Of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact met ons op of kom eens langs. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Contact

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht