Schilderwerkzaamheden

Schilderen (kozijnen, deuren, garages of hekwerken)    

Euroklusser is er ook voor al uw schilderwerk, binnen en buiten. Wij schilderwerk dordrechtschilderen van grote stukken van uw huis tot kleine details precies naar uw wens. Zo kunt u denken aan de muren en plafonds van uw huis maar ook bijvoorbeeld het schilderen van een tafel, kast of andere meubels.

Schilderwerk is erg belangrijk voor het uiterlijk van de buitenkant van uw huis. De kleur, het uiterlijk en de kwaliteit van het schilderwerk van uw huis is van groot belang voor de sfeer. Ook kunt u doormiddel van schilderwerk het uiterlijk van uw huis zelf bepalen.

Bij Euroklusser geeft u de opdracht en wij voeren het uit. Voor we beginnen met schilderen, spreken we alles tot in de kleine details met u door. Zo weten we wat u precies wilt en zo weet u waar u aan toe bent. Naast uw wensen bespreken we ook hoelang het schilderen ongeveer gaat duren en kunnen we u een kleine schatting van de kosten van het schilderwerk geven.

Vervolgens gaan wij aan de slag met uw huis. We beginnen met het grondig reinigen en schuren van het houtwerk en de muren. Als wij hierbij zien dat het hout rot is, zijn wij uiteraard ook in staat om dit rotte hout te vervangen. Hierna beginnen wij met schilderen van het huis, precies hoe u dit in gedachte heeft.

Bent u geïnteresseerd in ons schilderwerk of in onze andere werkzaamheden voor uw huis? Of zou u nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact met ons op of kom eens langs. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Contact

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht