Lekkage

Euroklusser is er ook voor u werkzaamheden op het gebied van water en Lekkage dordrechtlekkages. Heeft u last van een lekkage in uw badkamer, douche, kelder of andere watervoorziening? Wij kunnen het voor u oplossen. Euroklusser Dordrecht heeft al ontelbare huishoudens uit de problemen geholpen. Het zijn vaak de kitnaden of tegelvoegen, maar ook de pvc-aansluitingen en het leidingwerk waar het probleem zit. Wij herstellen alle ontstane waterschade snel en vakkundig voor u en maken uw huis weer lekkage vrij.

Voor wij beginnen met het herstellen van de schade en de lekkage repareren, spreken we alles uitvoerig met u door. Zo vertellen wij u hoelang we ongeveer bezig zijn met de werkzaamheden, en wat dit ongeveer zal gaan kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Vervolgens gaan wij aan de slag. Eerst onderzoeken wij de lekkage en kijken we hoe we het probleem gaan oplossen. Daarna repareren wij de lekkage zo snel, vakkundig en effici├źnt mogelijk. Als u last heeft van lekkage, heeft dit meestal ook gezorgd voor schade rondom de lekkage. Deze schade repareren wij ook voor u.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden op het gebied van lekkages? Of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact op met Euroklusser of kom eens langs. Dan kijken wij samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

Contact

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht