Injecteren vochtige ruimtes

Euroklusser is er ook voor werkzaamheden op het gebied van het injecterenInjecteren vochtige ruimtes van vochtige ruimtes. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld kelders, garages en opslagruimtes. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf voor het injecteren van scheuren in wanden, vloeren, plafonds en kelders. Ook injecteren wij natte plekken op muren en vloeren en schimmelplekken.

Het laten weghalen van natte plekken en scheuren in uw vloer, plafond of ander oppervlak is erg belangrijk. Buiten het feit dat het lelijke plekken zijn, is het zeer slecht voor uw huis. Een scheur of plek kan zich namelijk verder uitbreiden en hiermee grotere problemen veroorzaken.

Voor wij beginnen met het injecteren, spreken we alles uitgebreid met u door. Zo vertellen wij u hoelang de werkzaamheden ongeveer duren en wat de kosten ongeveer zullen bedragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Vervolgens beginnen wij met de werkzaamheden. Allereerst repareren wij de schade en verwijderen we vlekken en scheuren. Vervolgens herstellen wij de schade die de scheuren en vlekken hebben aangericht op uw muur, wand of plafond. Zo ziet de oppervlakte er na ons werk weer als nieuw uit.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden op het gebied van het injecteren van vochtige ruimtes? Of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact op met Euroklusser of kom eens bij ons langs. Dan kijken wij samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht