Betegeling sanitair

Ook voor de betegeling van uw toilet en badkamer bent u bij Euroklusser aan

Betegeling sanitair dordrechthet juiste adres. U kunt het zo gek niet bedenken. Wij zorgen voor een gehele renovatie van uw badkamer, of het nu met een fonteintje, hangtoilet, standaard closet en / of urinoir is, wij kunnen het voor u regelen.

De betegeling van uw sanitair is een belangrijk onderdeel van uw badkamer en dus ook van uw woning. Naast de uitstraling, bepaalt het ook het comfort van uw badkamer. Ook kunt u met de betegeling van uw sanitair bepalen hoe uw badkamer er ongeveer uit komt te zien.

Voor wij beginnen met de betegeling van de badkamer spreken we alles met u door. Zo vertellen wij u hoeveel tijd de werkzaamheden ongeveer in beslag nemen en wat het ongeveer zal gaan kosten. Op deze manier weet u een beetje waar u aan toe bent.

Vervolgens beginnen wij met de betegeling van uw wc of badkamer. Wij verwijderen eerst eventuele oude betegeling en zorgen dat het oppervlak goed schoon en glad is. Daarna beginnen wij met het leggen van tegels naar uw wens. Uw wil is wet.

Heeft u interesse in betegeling van uw wc of badkamer door Euroklusser? Of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact met ons op of kom eens langs. Dan kijken wij samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

Contact

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht