Stofferen

Euroklusser is er ook voor al uw binnen werkzaamheden op het gebied van Stofferen dordrechtstofferen. Of het nu gaat om het stofferen van uw trap, het leggen van vloerbedekking of het stofferen van uw huis- of slaapkamer, wij kunnen het voor u regelen. Wij stofferen kleine en grote oppervlakten.

De stoffering van uw huis is van groot belang voor het uiterlijk van uw huis. De kleur en de kwaliteit van de stoffering zijn bepalend voor de sfeer in een bepaalde kamer. Ook is de stoffering een manier om uw huis in te richten naar uw wens.

Uw wil is wet bij Euroklusser. Voor we beginnen met het stofferen van de door u gewenste ruimte, spreken we eerst alles uitgebreid met u door. Zo weten we precies wat u wilt en zo weet u ook waar u aan toe bent. Wij kunnen namelijk ook alvast bepalen hoelang we ongeveer bezig zijn met het stofferen en wat dit ongeveer zal gaan kosten.

Vervolgens gaan wij aan de slag. Na het verwijderen van uw oude vloerbedekking, reinigen wij het oppervlak. Daarna beginnen we met het leggen van uw nieuwe stoffering. In overleg kunnen wij vele verschillende soorten stoffering voor u regelen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld vloerbedekking, zeil, linoleum en plavuis.

Bent u ge√Įnteresseerd in onze stoffering of in andere werkzaamheden binnen uw huis? Of zou u graag nog wat meer informatie willen over onze werkzaamheden? Neem dan nu contact met ons op of kom eens langs. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Contact

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht