Ontstoppen van afvoer

Ook staan wij van Euroklusser voor u klaar als het gaat om het ontstoppen van Ontstoppen afvoerde afvoer van uw keuken of badkamer. Loopt uw wastafel of gootsteen niet meer door? Wij kunnen het probleem verhelpen. Soms is het probleem makkelijk op te lossen en soms ligt het zeer ingewikkeld. Wij bekijken dit voor u en lossen het voor u op.

De afvoer is iets wat u dagelijks gebruikt en het is dan ook zeer vervelend als deze verstopt zit.

Voor wij beginnen met het ontstoppen bespreken wij met u hoe we dit gaan doen en hoeveel tijd het ongeveer in beslag zal nemen. Ook kunnen wij u een idee geven van de kosten van het werk.

Vervolgens beginnen wij met het ontstoppen. Eerst kijken wij nauwkeurig waar precies het probleem zit. Dit bespaart ons namelijk tijd en u kosten. Nadat we het probleem hebben gevonden, beginnen we met het ontstoppen. We verwijderen alles wat de doorstroming van uw afvoer in de weg zit en proberen er voor te zorgen dat het probleem zich niet zal herhalen.

Heeft u interesse in onze werkzaamheden op het gebied van de afvoer? Of zou u nog wat meer informatie willen? Neem dan contact met ons op. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Contact

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht