Plaatsen van schuttingen

Wij van Euroklusser plaatsen schuttingen en kunnen maatwerk afscheidingen Schuttingenontwerpen en vervaardigen. Op maat maken wij ook tuindeuren, plantenbakken van bijvoorbeeld steigerhout of een gezellige buitenkeuken.

Uw schutting is een belangrijk deel van uw tuin, maar ook van uw huis. De schutting zorgt voor privacy in uw tuin. Daarnaast bestaan er vele verschillende soorten schuttingen, en kunt u uw tuin dus geheel naar uw wens afmaken met een mooie schutting.

Voor wij beginnen met het plaatsen van de schutting, spreken wij eerst alles met u door. Zo kunnen wij u ongeveer vertellen hoelang we bezig zijn met het werk en wat dit ongeveer gaat kosten. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en weten wij precies wat uw wensen zijn.

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een schutting door Euroklusser of in 1 van onze andere tuinwerkzaamheden? Of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact op met Euroklusser of kom eens langs. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Ook het kleine werk vergeten wij niet. Bijvoorbeeld een haag knippen , uw tuin vegen en  het onkruid  verwijderen ,de stenen in uw tuin ophogen voor de plassen die er op blijven staan , u schuur opruimen en het afval wegbrengen. Er zijn vele klussen die voor u een grote moeite zijn, maar wij van Euroklusser doen het graag voor u.

Contact

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht