Beton renovatie

Euroklusser is er ook voor het repareren van schade aan balkons, garage, trappen, wanden, vloeren, plafonds en gevels. Dit doen wij door middel van beton renovatie. Wij repareren betonrot, scheuren in de betonvloer, balkons, kelders en meer. Dit scheelt u veel tijd en zeker op lange termijn veel kosten.

Betonrot in de constructie van o.a. balkons, gevels en vloeren kan veel problemen veroorzaken. Het ontstane vocht in het beton leidt in het minste geval tot plaatselijke schade, maar kan ook leiden tot een verzwakte constructie. Gelukkig beschikken wij van Euroklusser over een uitgebreid arsenaal aan oplossingen om dit probleem te verhelpen. Wij hebben vele ervaring en de juiste certificaten in alle betonwerken.

Beton renovatie dordrecht Beton renovatie dordrecht Beton renovatie dordrecht Beton renovatie dordrecht

Voor wij aan de slag gaan met uw huis spreken we eerst het werk met u door. Zo vertellen we hoe lang de werkzaamheden ongeveer gaan duren en wat dit ongeveer gaat kosten.

Vervolgens gaan wij aan de slag met uw huis. Wij bekijken het beton eerst goed zodat wij kunnen zien waar het probleem zit. Vervolgens repareren wij uw beton met de beste materialen en de meest moderne technieken. Ten slotte herstellen we ook de eventuele schade die het betonrot heeft aangericht.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden rondom beton renovatie? Of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact op met Euroklusser of kom eens langs. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Contact

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht